- المشاهدات: 71
- الردود: 1
عصاج بالصلصة "نص كيلو العصاج بحط عليه نص برطمان صلصة جاهزة"
سمنة
4بيضات
بقسماط
الطريقة :
المكرونة الاسباجيتي بتتسلق و بعدين تتشطف و تتساب تبرد و بعدها تتشطف تانى و انزل عليها بالاربع بيضات المضروبين بالملح و الفلفل و اقلبها
بعدها تجيبي طاسة تيفال بتحطى فيها نص معلقة اكل سمنة و رشة بقسماط يعنى حوالي معلقة اكل كدة و يا دوب[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تكونى موزعاها كويس ف الطاسة تروحى حاطة عليها طبقة مكرونة و فوقيها عصاج و فوقيها طبقة مكرونة تانى و تعلى النار دقيقتين و بعدين توطيها لحد ما تحمر من تحت "بتبقى شبه قرص الكنافة" و لما اللى تحت يتحمر تقلبي المكرونة و تعملى نفس الخطوات تانى عشان تتحمر من الناحيتين ... ملحوظة لما تيجي تقلبي المكرونة بتجيبي طبق على اد الطاسة و تحطيه على الطاسة من فوق و بعدين تقلبي و تنزليها
ملحوظة قلبوظة متحطيش سمنة زيادة عن اللازم عشان متنزلش على ايدك و تتلسعى و انتى بتجربيها السمنة بالبقسماط يا دوب بيكونوا متلحلحين فى الطاسة عشان المكرونة تشربهم
... بتطلع توووووحفة
و اهى صورها
سمنة
4بيضات
بقسماط
الطريقة :
المكرونة الاسباجيتي بتتسلق و بعدين تتشطف و تتساب تبرد و بعدها تتشطف تانى و انزل عليها بالاربع بيضات المضروبين بالملح و الفلفل و اقلبها
بعدها تجيبي طاسة تيفال بتحطى فيها نص معلقة اكل سمنة و رشة بقسماط يعنى حوالي معلقة اكل كدة و يا دوب[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تكونى موزعاها كويس ف الطاسة تروحى حاطة عليها طبقة مكرونة و فوقيها عصاج و فوقيها طبقة مكرونة تانى و تعلى النار دقيقتين و بعدين توطيها لحد ما تحمر من تحت "بتبقى شبه قرص الكنافة" و لما اللى تحت يتحمر تقلبي المكرونة و تعملى نفس الخطوات تانى عشان تتحمر من الناحيتين ... ملحوظة لما تيجي تقلبي المكرونة بتجيبي طبق على اد الطاسة و تحطيه على الطاسة من فوق و بعدين تقلبي و تنزليها
ملحوظة قلبوظة متحطيش سمنة زيادة عن اللازم عشان متنزلش على ايدك و تتلسعى و انتى بتجربيها السمنة بالبقسماط يا دوب بيكونوا متلحلحين فى الطاسة عشان المكرونة تشربهم
... بتطلع توووووحفة
