e-Dewan.com
  • اللّٰهُمَّ إِنِّي أَفْتَتِحُ الثَّناءَ بِحَمْدِكَ وَأَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوابِ بِمَنِّكَ، وَأَيْقَنْتُ أَنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ فِي مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَةِ.
  • المشاركة مفتوحة للجميع .. لا تتردد في نشر مقالك في القسم المناسب في منتدى الديوان.

  • اللّٰهُمَّ إِنِّي أَفْتَتِحُ الثَّناءَ بِحَمْدِكَ وَأَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوابِ بِمَنِّكَ، وَأَيْقَنْتُ أَنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ فِي مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَةِ.
  • المشاركة مفتوحة للجميع .. لا تتردد في نشر مقالك في القسم المناسب في منتدى الديوان.

طريقة عمل عصاج بالصلصة

  • ناشر الموضوع أحمد سعيد أبوزيد
  • تاريخ البدء
  • الردود 1
  • المشاهدات 71

العنوان:
طريقة عمل عصاج بالصلصة

مرحبا ً بك في الــديــوان الإلكتروني

أهلا وسهلا بك زائرنا العزيز في الــديــوان الإلكتروني.

انظم إلينا و تمتع بتجربة رائعة, ستجد كل ما تبحث عنه.

التسجيل مجاني بالكامل

عصاج بالصلصة "نص كيلو العصاج بحط عليه نص برطمان صلصة جاهزة"
سمنة
4بيضات
بقسماط
الطريقة :
المكرونة الاسباجيتي بتتسلق و بعدين تتشطف و تتساب تبرد و بعدها تتشطف تانى و انزل عليها بالاربع بيضات المضروبين بالملح و الفلفل و اقلبها
بعدها تجيبي طاسة تيفال بتحطى فيها نص معلقة اكل سمنة و رشة بقسماط يعنى حوالي معلقة اكل كدة و يا دوب[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تكونى موزعاها كويس ف الطاسة تروحى حاطة عليها طبقة مكرونة و فوقيها عصاج و فوقيها طبقة مكرونة تانى و تعلى النار دقيقتين و بعدين توطيها لحد ما تحمر من تحت "بتبقى شبه قرص الكنافة" و لما اللى تحت يتحمر تقلبي المكرونة و تعملى نفس الخطوات تانى عشان تتحمر من الناحيتين ... ملحوظة لما تيجي تقلبي المكرونة بتجيبي طبق على اد الطاسة و تحطيه على الطاسة من فوق و بعدين تقلبي و تنزليها
ملحوظة قلبوظة متحطيش سمنة زيادة عن اللازم عشان متنزلش على ايدك و تتلسعى و انتى بتجربيها السمنة بالبقسماط يا دوب بيكونوا متلحلحين فى الطاسة عشان المكرونة تشربهم

... بتطلع توووووحفة

Images 49
Images 48
و اهى صورها
 
أعلى